Het is een jongen – alwéér! Gezin heeft nu 14 zonen (en geen dochters) (VIDEO)

Een echtpaar in de Amerikaanse staat Michigan heeft gisteren zijn veertiende kind verwelkomd. Kateri en Jay Schwandt hadden al dertien zonen en durfden niet te hopen op een meisje. Dat was terecht.

De jongste telg werd vijf dagen te vroeg geboren, weegt 3700 gram en is 53 centimeter lang. Het belangrijkste: hij is kerngezond. Vader en moeder Schwandt houden de naam nog even voor zichzelf.

Dolgraag een dochtertje gehad

Bij hun eerste kinderen wilden Kateri en Jay nog wel weten van de verloskundige of het een jongen of een meisje zou worden. Maar bij de laatste bevallingen durfden ze er niet meer naar te vragen.

Vader Jay Schwandt zei eerder dit jaar dat hij ditmaal dolgraag een dochtertje zou krijgen. Maar hij zei ook dat het er voor hen waarschijnlijk niet in zou zitten. Die voorspelling kwam uit.

Dol op grote gezinnen

Hun oudste zoon is al over de 20. Kateri Schwandt zegt dat ze dol is op grote gezinnen. Ze is zelf kind uit een gezin van 14 kinderen.

​Beelden uit februari, toen Kateri nog zwanger was (en geen idee had of het wéér een jongen zou worden, of tóch een meisje)

Ruzie loopt volledig uit de hand: jonge vrouw knipt penis van vriend af met haagschaar

Busje komt zo: Wiskundeleraar bevrucht 65 vrouwen vanuit achterbak